ANTAL

177 elever

Skoletype

Almen

Årgang

9, 10

Landsdel

Jylland

SkibelundLogo

SKIBELUND GYMNASTIK- OG IDRÆTSEFTERSKOLE: DIT SPRINGBRÆT TIL PERSONLIG VÆKST OG FAGLIG UDVIKLING

Start din utrolige udviklingsrejse på Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole. Her kan du fordype dig i det, der virkelig vækker din interesse, hvad enten det er gymnastik, fodbold, dans, fitness eller kreativitet. Udforsk dine evner, bliv bedre, og udnyt dit talent til det fulde. Det hele begynder her - på Skibelund.

Hverdagen på Skibelund
Et år på Skibelund kan præge resten af dit liv. Vi er sammen på en måde, man kun kan være på en efterskole, 24 timer i døgnet. Her på siderne kan du få et indblik i den hverdag og de muligheder, der venter dig, hvis du vælger at tilbringe et år sammen med os på Skibelund.

Faciliteter af Høj Kvalitet
På Skibelund stræber vi efter at holde vores faciliteter indbydende og velholdte. Vi er altid up-to-date og vedligeholder og forbedrer løbende vores faciliteter, så skolen altid fremstår så indbydende som muligt.

Fællesskab gennem Sport og Kreativitet
Skibelund er en gymnastik- og idrætsefterskole med høje faglige ambitioner. Gymnastik og sport er en stor del af vores hverdag. Med fodbold på græsplænen, den kreative strøm i vores kunstlokaler og spring, rytme og gymnastik i vores haller og springcentre, kan du nå langt på Skibelund – for her dyrker vi fællesskabet gennem læring, gymnastik og idræt.

Vi har plads til 177 elever i 9. og 10. klasse.

Værdier og Tradition
Siden 1874 har Skibelund fungeret som skole. I dag er Skibelund en moderne Grundtvig-Koldsk efterskole med dybe rødder i historien, sang, fortælling, livsoplysning og demokratisk dannelse. Disse aspekter, sammen med høj faglighed, idræt og stærke relationer, er vores kerneværdier.

Vores Værdigrundlag
Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole har udviklet et værdigrundlag baseret på fire lige vigtige elementer:

Mangfoldigt og rummeligt fællesskab:
På Skibelund er hver enkelt elev vigtig for fællesskabet.

Faglig nysgerrighed og nysgerrig faglighed:
Vi ønsker at vedligeholde, skabe og inspirere elevernes lyst og vilje til at lære og udforske.

Kontakt Skibelund Efterskole

Skibelund Gymnastik- & Idrætsefterskole
Kongeåvej 34
Skibelund
6600 Vejen

Sociale medier

Helle Tilsted Hansen
Forstander

Karen Kjær
Bestyrelsesformand

Skibelund Efterskole Pakkeliste

Vi har lavet en komplet og ultimativ pakkeliste, så du husker alt du skal medbringe på dit efterskoleophold. Det er dog en generel liste, så sørg for at tjekke Skibelund Efterskoles hjemmeside omkring deres specifikke regler ift. hvad der skal medbringes, og hvad der ikke må medbringes på dit efterskoleophold.