ANTAL

118 elever

Skoletype

Almen

Årgang

9, 10

Landsdel

Sjælland og Bornholm

SkovboLogo

VELKOMMEN TIL SKOVBO EFTERSKOLE

Et sted hvor læring, ansvar og udvikling mødes i det store fællesskab. Et miljø, hvor unge lærer at handle ansvarligt, og derigennem skabe udvikling i deres liv.

Vores Vision
At skabe et skole- og dannelsesmiljø, hvor unge lærer at handle ansvarligt og derigennem skabe udvikling i deres liv. Vi bygger på et kristent værdigrundlag og et kristent syn på mennesket, og vi tror på, at der er noget, der er større end os selv.

Værdig, Engageret og Relationel
Vi lægger os op ad personalismen, der ser mennesket som værdigt, relationelt og engageret. Hos os får disse ord krop. Vi ser dig som et værdifuldt menneske, der er engageret i at indgå i et relationelt forpligtende fællesskab.

Alle Unge Vil Gerne Lykkes
Uanset dine tidligere skoleerfaringer, ønsker vi at arbejde sammen med dig om, at du udvikles positivt i det kommende skoleår.

Ansvar, Udvikling og Glæde
Vi kommunikerer en fortælling om en Gud, der elsker alle mennesker. Vi ønsker at give vores elever en global bevidsthed om den jord, vi alle sammen bor på.

Forskellighed Udvikler
På Skovbo møder du mange forskellige mennesker, og vi mener, at forskellighed er en forudsætning for udvikling.

Regler og Forventninger
På Skovbo Efterskole har vi visse forventninger til vores elever for at sikre, at vi alle trives og udvikles. Disse forventninger inkluderer at stå op til morgenløb, passe din undervisning, møde op til måltiderne, holde dit værelse i orden, behandle alle med respekt, og overholde de aftaler du har lavet.

Løgstrups Filosofi
“Man kan ikke have med noget menneske at gøre uden at holde noget af næstens liv i sin hånd.” – K.E. Løgstrup. Vi tror på, at alle mennesker på Skovbo er vigtige, og at vores handlinger betyder noget.

Frihed med Grænser
På Skovbo er der frihed til mange ting, men vores grænse er, når det går ud over andre. Vi lærer sammen at tage hensyn til hinanden, og vi arbejder på, at alle lykkes.

Kontakt Skovbo Efterskole

Skovbo Efterskole
Ringstedvej 614
4100 Ringsted

Sociale medier

Allan Møller
Forstander

Rene Trost Tryk
Bestyrelsesformand