ANTAL

78 elever

Skoletype

Special

Årgang

8, 9, 10, 11

Landsdel

Sjælland og Bornholm

WaldemarsboLogo

WALDEMARSBO SPECIALEFTERSKOLE: RUM FOR FORSKELLIGHED OG PERSONLIG VÆKST

Et efterskoleår er en vigtig del af livet, især for unge med særlige læringsforudsætninger. Waldemarsbo Specialefterskole på Sjælland tilbyder disse unge et ophold, der forbereder dem til mere end bare uddannelse - det forbereder dem til livet.

Vi giver plads til forskellighed, ligeværdige undervisningsmuligheder og personlig udvikling. Her møder du andre unge, der deler dine drømme, håb og usikkerheder, og voksne, der forstår unge på en måde, forældrene ofte ikke kan. Vores lærere er specialister i den psykologisk mest komplekse del af menneskeheden – de 14- til 18-årige.

God Tilgængelighed
Waldemarsbo er strategisk placeret mindre end 100 meter fra stationen i Faxe Ladeplads, hvilket gør det nemt at komme til og fra skolen. Toget kører til Køge, hvor der er forbindelser til S-togsnettet mod København eller tog til Roskilde. Der er også busforbindelse fra Faxe Ladeplads til Næstved og Haslev.

Konstant Skoleudvikling
På Waldemarsbo deltager vi løbende i forskellige projekter for at udvikle og styrke undervisningen og medarbejderne. Vi er en del af projektet “God uddannelse til alle”, hvor 30 skoler og uddannelsessteder inden for Skolesammenslutningen Ligeværd specialiserer sig i uddannelsesvalg og -muligheder for elever med særlige læringsforudsætninger. Erfaringen og viden, der er opbygget over mange år, deles med det ordinære uddannelsessystem for at bidrage til et stadig mere humant og demokratisk samfund.

Waldemarsbo er desuden en af skolerne i Københavns Kommunes projekt “Plads til alle”. Målet med “Plads til alle” er at skabe autismevenlige miljøer, så unge med Autisme Spektrum Forstyrrelser (ASF) kan inkluderes på en række efterskoler og husholdningsskoler.

Kontakt Waldemarsbo Efterskole

Waldemarsbo Efterskole
Hylleholtvej 6
4654 Faxe Ladeplads

Sociale medier

Tine Engell Kjøller
Forstander

Marianne Bøyesen
Bestyrelsesformand